Qamyar Ghomi blir Samblas nya Chief Marketing Officer

4 Feb 2019

Under februari tillsätter Sambla, som en del av den fortsatta tillväxtresan, Qamyar Ghomi som Chief marketing officer. “Fintech är en spännande bransch med massor av potential, framförallt kring hur man positionerar sig på marknaden och mot konsumenterna. På Sambla är kundfokuset unikt och är något jag kommer tycka är givande att bygga vidare på”.

2019

Med en stadig utveckling och en succéresa med endast organisk tillväxt på 4 år sedan starten, ser prognosen fortsatt stark ut för Sambla. Nu rustar man upp inför den fortsatta tillväxtresan. Allt ifrån förstärkningar med utvecklare för att tillgodose behoven kring tekniken som är en viktig kugge, till att tillsätta kompetenser inom olika delar av organisationen.

CMO

I februari börjar Qamyar Ghomi sin tjänst som Chief Marketing Officer på Sambla. Qamyar har en bakgrund främst från resebranschen, tech och logistik. Med tidigare roller som Marknadsdirektör, VP marketing och ansvarig för Marketing Automation - på bolag som reseaktören Etraveli och PostNord. Fokus har på senare år främst varit automatisering och globalisering. “Vi ser fram emot att tillsammans med Qamyar lyfta Sambla till nästa nivå. Vi är övertygade om att han är rätt person för att öka kännedomen om Sambla och hjälpa oss nå ut till ännu fler kunder i Norden.”, Per Österström - medgrundare

Om Sambla (Fintech)

Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har filosofin alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Med ca. 150 anställda, från kontoren iStockholm, Lund, Oslo och Helsingborghar vi hjälpt över280 000 kunder att jämföra sina lån. Kunden är alltid i fokus och målet är att hjälpa samtliga kunder med bästa möjliga låneförslag, vilket kundernas omdömen reflekterar.
Betyg9,6/10(5 stjärnor- källa: https://se.trustpilot.com/review/sambla.se)

för vidare frågor:
Qamyar Ghomi - CMO- 0735091097, qamyar.ghomi@sambla.se
Per Österström - Founder- 0707805563, per.osterstrom@sambla.se