Varför välja Swedbank?

Tjänster Status
Ränta från: 4,09%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-12 år
Avgifter: 0 kr uppläggningsavgift för nyckelkunder
Utbetalningstid: Samma dag som signatur

Swedbank

Swedbank är en av de största bankerna i Sverige, med över 7 miljoner kunder i Swedbank privat och 600 000 företagskunder. Banken hette tidigare Föreningssparbanken, och bildades genom att Sparbanken och Föreningsbanken gick ihop år 1997. Bankens historia går nästan 200 år tillbaka. På Swedbank kan man få allt från smidiga lösningar för vardagsekonomin, till mer omfattande finansiell rådgivning.

På Swedbank är man mån om att få människor, företag och samhällen att växa. De arbetar med hållbar ekonomi, och vill inspirera barn och ungdomar att ta kontroll över sin ekonomi för att kunna påverka sin framtid. Banken har ett starkt engagemang i samhällsfrågor. Dessutom analyserar de regelbundet både svensk och internationell ekonomi, med bevakning av konjunkturer och löpande omvärldsanalyser.

Olika banktjänster hos Swedbank

Eftersom Swedbank är en av de största bankerna, erbjuder de i stort sett allt inom finans. De har olika typer av lån, t.ex. Swedbank bolån, sparkonton, fondsparande, pensionssparande, försäkringar och dessutom juridiska tjänster. Man kan välja att utföra sina ärenden på Swedbank internetbank, swedbank.se, eller på något av de många bankkontor som finns runt om i landet. De flesta använder internetbanken, eftersom man kan utföra alla vanliga ärenden där.

Swedbank har ett brett utbud för företag. Man kan till exempel få hjälp med olika betalningslösningar, till exempel Swish och kortbetalningar. De erbjuder även en smart bokföringstjänst, finansiering, och hjälp vid affärer med utlandet.

Vad Swedbank privat erbjuder för lån

På Swedbank kan du låna mellan 20 000 och 500 000 kronor till vad du vill, oavsett om du ska resa, renovera huset eller gifta dig. Du kan även använda pengarna till att lösa andra lån, för att få en lägre total månadskostnad. För att få ett lån hos Swedbank måste du vara över 18 år, ha en regelbunden inkomst som inte är bidrag eller studiemedel, och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Oftast får man besked inom minuter efter det att man söker. Du kan även välja om du vill att lånet ska vara upplagt som antingen ett annuitetslån eller ett lån med rak amortering.

När du ansöker om Swedbank lån behöver du inte ha någon säkerhet för lånet. Återbetalningstiden på lånet är mellan 1 och 12 år. Vilken ränta och amorteringstakt du får beror på vad du använder lånet till, samt vilka ekonomiska förutsättningar du har. När du ansöker om ett Swedbank lån får du ett erbjudande om att bli nyckelkund hos banken. Det innebär bland annat att du inte betalar någon uppläggningsavgift eller någon aviavgift på lånet.

Swedbank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 4,09% - 13,09%
Uppläggningsavgift: 300 kr eller 0 kr för nyckelkunder
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: Postalt
swedbank
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Swedbank?

Tjänster Status
Ränta från: 4,09%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-12 år
Avgifter: 0 kr uppläggningsavgift för nyckelkunder
Utbetalningstid: Samma dag som signatur