Varför välja Lendify?

Tjänster Status
Ränta från: 2,95%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: Samma dag som signatur

Lendify

Lendify grundades 2014 och är Sveriges största marknadsplats för lån. Deras målsättning är att skapa bättre förutsättningar för de som vill investera och få en bra avkastning, och hos de som vill låna pengar till bra villkor. De vill förändra finansbranschen genom att ta bort onödiga mellanhänder, och på så sätt ge mer värde till de som vill investera pengar. Det resulterar i en mer effektiv lånemarknad. Lendify har en modern, kundvänlig plattform, och man sköter sina bankärenden online.

Lendify är en tjänst som kallas peer to peer, eller P2P. Affärsmodellen innebär att de som vill investera kan låna ut kapital till kreditvärdiga låntagare. Det resulterar i en högre avkastning i form av amortering och ränta. De som vill låna får oftast en lägre kostnad än hos vanliga banker. Människor har lånat av varandra i alla tider, och med dagens teknik kan Lendify låta detta ske i större skala.

Olika banktjänster hos Lendify

Lendify erbjuder peer 2 peer lån. Det innebär att man antingen kan låna, eller investera. För de som vill investera finns autoinvestkonton, där det investerade kapitalet sprids på minst 40 olika lån. På så sätt förblir risken låg.

Investeringskontot är en automatisk tjänst som inte kräver något arbete, och man får ett månatligt kassaflöde med bra ränta. Man kan även automatiskt återinvestera avkastningen i nya lån, för att skapa en effekt av ränta på ränta. Lendifys P2P lån är smarta, enkla och tydliga.

Vad Lendify erbjuder för lån

Du kan låna mellan 20 000 och 500 000 kronor hos Lendify. Du kan använda pengarna till vad du vill, till exempel till att lösa andra lån, renovera ditt hem eller till en investering. Du behöver inte lämna någon säkerhet eller pant för lånet.

För att ansöka om lån hos Lendify måste du vara minst 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogden, och du måste ha en årsinkomst på minst 180 000 kronor som inte är någon form av bidrag.

Du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år på ditt lån. Alla som lånar pengar via Lendify blir belönade i ett lojalitetsprogram som heter Lendify Rewards, som är väldigt likt Moanks poängsystem. Genom programmet får du sänkt ränta om du betalar dina räkningar i tid. Det innebär att du får en lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Du kan välja att betala tillbaka lånet i förtid utan några extra avgifter.

Lendify lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 2,95% - 17,00%
Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 25 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 10 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID
lendify
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Lendify?

Tjänster Status
Ränta från: 2,95%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: Samma dag som signatur