Varför välja Lån & Spar Bank?

Tjänster Status
Ränta från: 3,45%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-12 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Lån & Spar Bank

Lån och Spar, eller LSB som banken även kallas, har funnits i Danmark sedan 1880. Där är det en av de största bankerna, men på den svenska marknaden är det en ganska ny aktör. Lån och Spar Bank erbjuder tjänster till privatpersoner, samt till medlemmar i de organisationer banken samarbetar med: Villaägarnas Riksförbund och Hyresgästföreningen.

Medlemmar i någon av organisationerna får extra bra erbjudanden på banktjänster hos Lån & Spar Bank. Många människor känner LSB som Villabanken, vilket är ett samarbete mellan Lån & Spar och Villaägarnas Riksförbund. Lån och Spar erbjuder enbart tjänster till privatpersoner.

Olika banktjänster hos Lån och Spar

Lån och Spar har som mål att göra bankärenden smidiga och enkla, och att erbjuda den bästa personliga servicen. De arbetar för att du ska få en så bra överblick som möjligt över din ekonomi, och hjälper till med rådgivning. För att få ett sparkonto hos Lån & Spar måste du antingen ha ett lån eller ett kreditkort hos dem. De har även en ekonomiskola, där man kan läsa enkla artiklar om hur saker som avbetalningar, låneskydd och BankID fungerar.

Villabanken har lån för de som vill renovera, bygga om eller köpa en ny bil, eller för att lösa dyra lån och krediter och därmed sänka sin månadskostnad. Villabanken erbjuder även tjänster för kort och sparkonton. Hus och familj kan ibland innebära stora, plötsliga utgifter. Därför finns det bland annat ett särskilt Mastercard hos Villabanken, där man kan välja att ha upp till 50 000 kronor i kredit att använda om något skulle hända.

Vad Lån & Spar Bank erbjuder för lån

Lån och Spar Bank erbjuder ett lån utan krav på någon säkerhet, oavsett om du behöver låna pengar för att köpa en bil, resa eller renovera. Vad du än drömmer om eller planerar, har de lån som passar de flesta.

Du kan låna mellan 50 000 och 500 000 kronor, och välja en återbetalningstid på mellan 2 och 12 år. Om du vill låna mer än 350 000 kronor måste du ha en medsökande. Räntan du får beror på några olika saker: hur mycket pengar du vill låna, hur din ekonomiska situation ser ut, och om om du har en medsökande.

För att få ett lån hos LSB måste du vara över 18 år, ha en fast årsinkomst på minst 250 000 kronor, och inte ha några betalningsanmärkningar. Du kan lösa lånet när som helst utan någon extra kostnad, och du kan även göra extra amorteringar på ditt lån när du kan och vill.

Lån & Spar Bank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 3,45% - 8,95%
Uppläggningsavgift: 429 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 30 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID
lån-och-spar-bank
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Lån & Spar Bank?

Tjänster Status
Ränta från: 3,45%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-12 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar