Varför välja Fellow Finance?

Tjänster Status
Ränta från: 2,99%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-10 år
Utbetalningstid: 0-1 dagar

Fellow Finance

Fellow Finance är den största plattformen för P2P lån och crowdfunding i Norden. P2P står för peer to peer (person till person), och det innebär att privatpersoner kan investera genom att låna ut pengar till andra privatpersoner utan några mellanhänder. De som investerar får en stabil och förutsägbar avkastning varje månad, och de som lånar får bra villkor. Det är precis detta som banker har gjort i alla tider. Med Fellow Finance lån kan både privatpersoner och företag låna och investera.

Fellow Finance är ett finskt företag som grundades 2013. De har som mål att erbjuda bäst lån mellan privatpersoner, och att förvandla traditionell finansiering till direkt utlåning mellan människor och företag.

Olika banktjänster hos Fellow Finance

Hos Fellow Finance och b.la. Brocc, kan man antingen ansöka om lån eller investera i peer to peer lån. Vissa företag kan även ansöka om crowdfunding-finansiering, bland annat i form av företagslån.

Att låna med P2P hos Fellow Finance är lika enkelt och tryggt som hos vilken annan bank som helst. Skillnaden är att lånet finansieras av de som vill investera, och därför kan inte banken bestämma vilken ränta du får. Istället blir din ränta den lägsta vilken investerare är villiga att låna ut sina pengar mot. Banken tar hand om all administration som har med lånet att göra. Något som även är speciellt med Fellow Finance är att de erbjuder fast ränta på deras lån.

Vad Fellow Finance erbjuder för lån

Fellow Finance P2P lån är ett lån utan säkerhet, och du kan använda pengarna till vad du vill. Banken skapar ett låneavtal mellan dig och den som lånar ut pengar till dig, för över pengarna till ditt konto och sköter all administration kring återbetalningen.

Du kan ansöka om ett P2P lån på mellan 10 000 och 500 000 kronor hos Fellow Finance. För att få ett lån måste du vara mellan 20 och 75 år gammal, vara bosatt i Sverige samt ha ett svenskt bankkonto och ett BankID. Du får inte ha några betalningsanmärkningar för att kunna ansöka om ett lån via Fellow Finance. Din ränta beror på dina ekonomiska förutsättningar, och på vilken ränta de som investerar pengar är villiga att ge dig.

Du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 10 år på ditt lån. Om du vill kan du när som helst betala av mer på lånet, eller betala av hela lånet utan några extra kostnader. Du kan även få amorteringsfria månader.

Fellow Finance lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 2,99% - 19,99%, fast ränta
Uppläggningsavgift: 499 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 25 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID
fellow-finance
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Fellow Finance?

Tjänster Status
Ränta från: 2,99%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-10 år
Utbetalningstid: 0-1 dagar