Varför välja Euroloan?

Tjänster Status
Ränta från: 12,95%
Lånebelopp: Låna upp till 50 000
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 0-5 år
Anmärkning: Euroloan accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: Samma dag som signatur

Euroloan

Euroloan är ett finansbolag som har sina rötter i Finland, där de funnits sedan 2007. De ägs av Mash Sweden AB, och ingår i en finanskoncern som finns i fem länder runt Östersjön. Euroloans affärsidé är att erbjuda lån till konsumenter med modern patenterad teknologi, och med en mer effektiv organisation än konkurrenterna. På så sätt kan de erbjuda bättre villkor och räntor än storbankerna.

Euroloan värderar att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt företag, och de strävar efter långa och trygga kundrelationer. De engagerar sig i olika miljöprojekt, och donerar regelbundet till olika naturorganisationer och miljöprojekt runt Östersjön. Ett av de klimatfrämjande projekt Euroloan stödjer är Carbonfund.org, som främjar trädplantering.

Olika banktjänster hos Euroloan

Euroloan erbjuder enbart lån. De har dock två typer, en onlinekredit och ett privatlån. Onlinekrediten är ett kredit lån, som även MoneyGo erbjuder, vilket innebär att du alltid har en buffert, men betalar bara för den när du verkligen behöver använda den.

När du ansöker om lån hos Euroloan, är det inte nödvändigtvis ett hinder om du har betalningsanmärkningar. De gör en bedömning av hela din ekonomiska situation med flera olika parametrar, och betalningsanmärkningar är bara en av alla delar de tittar på.

Vad Euroloan erbjuder för lån

Med Euroloan kan du låna mellan 2 000 och 50 000 kronor, och du har upp till 5 år på dig att betala tillbaka skulden. Du kan använda pengarna till vad du vill, till exempel till att renovera ditt boende, köpa en bil eller samla lån för att få en lägre månadskostnad.

Du behöver inte ha något i pant eller säkerhet för att låna pengar snabbt och enkelt hos Euroloan. För att ansöka om lån måste du ha ett elektroniskt BankID, vara minst 18 år och ha ett svenskt personnummer.

Med Euroloan Onlinekredit betalar du bara när du nyttjar krediten. Du kan när som helst göra så många uttag du vill, tills dess hela kreditutrymmet är utnyttjat. När du betalar tillbaka på krediten kan du göra nya uttag upp till din kreditgräns igen. Vilken kreditgräns och ränta du får beror på ett flertal olika faktorer, bland annat hur mycket pengar du vill låna och hur din ekonomiska situation ser ut.

Euroloan lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 12,95% - 39,50%
Startavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 49 kr
Autogiro: Nej
Autogiroavgift: -
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Uttagsavgift: 29 kr
Kompletterande dokument: Nej
Signering: BankID
euroloan
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Euroloan?

Tjänster Status
Ränta från: 12,95%
Lånebelopp: Låna upp till 50 000
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 0-5 år
Anmärkning: Euroloan accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: Samma dag som signatur