Varför välja BRA Bank?

Tjänster Status
Ränta från: 6,95%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

BRA Bank

Många förknippar förkortningen BRA med BRA flyg. Flygbolaget FlygBRA och BRA bank har samma ägare, Braganza AB. De äger även resebyrå-kedjan Ticket, resebolaget Escape samt en djurpark i norska Kristiansand.

BRA bank är en norsk bank som arbetar med betalning och sparande. Bankens motto är att vara en bra bank för bra kunder, och målet är att kunder ska kunna spara och låna på ett enkelt, lönsamt och tryggt sätt. Det finns ett kontor i Oslo, men i Sverige är det en helt digital bank. På BRA har man ett nära samarbete med sina partners, och de ligger i framkant i den tekniska utvecklingen som kunder förväntar sig på en bank.

Olika banktjänster hos BRA Bank

BRA Bank erbjuder bara två tjänster, privatlån och ett Mastercard. Med kortet erbjuder de alla fördelar man får med ett vanligt kreditkort, samt upp till 45 räntefria dagar. Man samlar poäng när man använder kortet. Dessa poäng kan man sedan byta till exempelvis biljetter hos BRAflyg eller Finnair, eller mot rabatter hos bankens partners.

Som de flesta kreditkort erbjuder BRA banks kort ett omfattande försäkringspaket. När man betalar med kortet får man reseförsäkring och avbeställningsskydd på resan. Om man hyr bil utomlands får man ett självriskskydd, och det finns även en internet- och allriskförsäkring kopplad till kortet.

Vad BRA Bank erbjuder för lån

BRA Banks lån är ett lån utan krav på säkerhet, och du kan låna mellan 20 000 och 500 000 kronor. Du betalar av det varje månad, och kan välja avbetalningstid mellan 1 och 15 år. För att få ett lån måste du ha fyllt 25 år, ha haft en fast inkomst de senaste två åren, samt inte ha några betalningsanmärkningar.

Du kan när som helst välja att helt betala av lånet i förtid eller göra en extra inbetalning, och du väljer själv vad du ska använda pengarna till. Du kan bland annat lösa dyra smålån, låna till en resa eller låna till en bil. När du ansöker om ett lån beräknar BRA bank räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Eftersom BRA bank är en digital bank, kan du inte skicka in dokument via posten. Du måste ha BankID och ha möjlighet att ladda upp dokument elektroniskt (om det behövs). Du kan alltid se information om lånet på internetbanken.

BRA Bank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 6,95% - 17,95%
Uppläggningsavgift: 399 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 19 kr
Autogiro: Nej
Autogiroavgift: -
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 19 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID
bra-bank
 kr
 år
10 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.

Varför välja BRA Bank?

Tjänster Status
Ränta från: 6,95%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar