Varför välja Bluestep?

Tjänster Status
Ränta från: 4,45%
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Bluestep accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 2-3 dagar

Bluestep

Bluestep öppnade 2005, och har som mål att skapa en tryggare ekonomi för tusentals låntagare och sparare i Sverige och Norge. Bluestep bank tittar på hela din ekonomi i dagsläget, istället för att fokusera på din anställningsform, eventuella betalningsanmärkningar och hur din ekonomi har sett ut tidigare. Det innebär att Bluestep kan erbjuda lån till många människor som av olika anledningar inte kan få lån hos sin vanliga bank.

Bluestep arbetar efter en värdegrund som innebär att de omfamnar olikheter, och de lägger stor vikt vid personliga lösningar. Oavsett vad man har för bakgrund eller ursprung ska man kunna få bra hjälp med Bluestep lån.

Olika banktjänster hos Bluestep

Bluestep bank erbjuder tjänster inom sparande och lån. Man kan öppna två olika typer av sparkonton. De har ett flexibelt sparande med rörlig ränta, där man kan ta ut pengar när man vill. De har även ett sparkonto med fast ränta, för dig som vill spara långsiktigt. Då är pengarna låsta under en förutbestämd tid, och det innebär att man får en bättre avkastning.

Bluestep bolån är för dig som vill låna till en bostad. Många egenföretagare och projektanställda väljer denna typ av bolån, eftersom många banker inte accepterar de anställningsformerna. Bluestep erbjuder personliga och trygga lösningar för alla.

Vad Bluestep erbjuder för lån

Bluestep lån är ett lån utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 350 000 kronor, med en återbetalningstid från 1 till 15 år. Du kan använda pengarna till vad du vill, till exempel till att lösa gamla lån, till att resa eller till att renovera ditt hem.

För att få ta ett lån hos Bluestep måste du vara minst 18 år gammal, ha varit folkbokförd i Sverige i minst 12 månader, och ha en adress som inte är en box, c/o eller särskild postadress. Dessutom måste du ha en fast månadsinkomst före skatt på minst 12 500 kronor, och inte ha några skulder hos Kronofogden. Däremot kan du, som Balanzia, ha betalningsanmärkningar, upp till 10 stycken. Bluesteps ränta beror på hur din ekonomi, din kredithistorik och dina övriga lån ser ut. Det går även att ha en medsökande på lånet, vilket kan innebära att du får bättre ränta och villkor.

Bluestep lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 4,45% - 26,50%
Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 25 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 15 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt
bluestep
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Bluestep?

Tjänster Status
Ränta från: 4,45%
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Bluestep accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 2-3 dagar