Varför välja Balanzia?

Tjänster Status
Ränta från: 5,75%
Lånebelopp: Låna upp till 250 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Balanzia accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 1-3 dagar

Balanzia

Balanzia är en relativt ny långivare som startades 2016. Det är ett nytänkande och modernt alternativ till de traditionella bankerna, och vänder sig framförallt till de som inte är nöjda med servicen på storbankerna. Balanzia ägs av Accastum AB, som även äger GCC Capital AB.

GCC Capital är också ett kreditmarknadsbolag, men Balanzia startades för att kunna erbjuda ett bredare utbud av produkter till både privatpersoner och företag i Sverige och Finland. Affärsidén är att med tydliga villkor och öppet sinne erbjuda företag och privatpersoner lösningar som är snabba och moderna. Balanzias värdegrund bygger på förståelse, erfarenhet och transparens.

Olika banktjänster hos Balanzia

Balanzia erbjuder flera tjänster för företag, bland annat ett populärt företagslån. Det används bland annat när ett företag vill investera, men inte vill vänta. På så sätt är man redo när tillfället dyker upp. Dessutom är kapital en trygghet, dels om något skulle ändras eller om man får oförutsedda utgifter, och för att vara säker på att alltid kunna betala löner och fakturor i tid.

En annan tjänst hos Balanzia är Factoring. Det innebär att företag kan sälja sina fakturor, och få betalt inom 24 timmar. Det resulterar i ett jämnt kassaflöde, så att företagen själva kan erbjuda mer flexibilitet till kunder och leverantörer.

Vad Balanzia erbjuder för lån

Balanzia erbjuder via Sambla lån på mellan 10 000 kronor och 250 000 kronor. Återbetalningstiden är mellan 1 och 15 år. För att få ta ett lån hos Balanzia måste du vara över 20 år, samt vara antingen tillsvidareanställd, egen företagare eller pensionär. Du måste ha en inkomst på minst 180 000 kronor om året, ha varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år och dessutom betala skatt i Sverige. Du får inte ha några skulder hos Kronofogden.

Hos Balanzia kan du, likt Avida Finans, ansöka om lån även om du har betalningsanmärkningar. De har ett modernt och fördomsfritt synsätt, och tar hänsyn till varje individs förutsättningar i nutiden, istället för att blicka tillbaka.

Du kan använda pengarna från Balanzia lån till vad du vill. En vanlig anledning att låna är för att baka ihop befintliga lån, för att få bättre villkor och en lägre månadskostnad. Dina chanser att få en bra ränta ökar dessutom om du har en medsökande.

Balanzia lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 5,75% - 19,75%
Uppläggningsavgift: 300 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 10 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 10 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: Nej
Signering: BankID
balanzia
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Balanzia?

Tjänster Status
Ränta från: 5,75%
Lånebelopp: Låna upp till 250 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Balanzia accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 1-3 dagar