Hitta blancolånet med lägsta räntan

Vad vill du låna till

Blancolån

Blancolån, konsumtionslån eller privatlån – kärt barn har många namn. I praktiken är ett blancolån ett lån utan säkerhet. Det betyder  att du kan låna till exakt vad du vill. Oavsett om det är en ny familjebil, en nödvändig renovering, en avslappnande semester eller något helt annat!

Blancolan

Vad är ett blancolån?

Ett blancolån är som sagt ett lån utan säkerhet som du kan använda till precis det du önskar. Räntan på blancolånet sätts efter dina förutsättningar, dvs hur trygg banken eller långivaren är på att du ska kunna betala tillbaka lånet. Det är dock viktigt att tänka på att alla banker gör sina egna bedömningar. Därför är det klokt att använda Sambla för att jämföra många banker och långivare på en och samma gång.

Om du redan har ett blancolån

Om du redan tagit ett blancolån, som du amorterar på, kan det vara klokt att använda Sambla för att undersöka om du kan sänka räntan på det lånet. Dessutom kan du samla dina andra lån tillsammans med blancolånet för att spara pengar och få bättre koll på din ekonomi.

Jämför med Sambla

Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Med oss kan du låna upp till 500 000 kr till ett av marknadens bästa lånevillkor (effektiv ränta varierar mellan 3,01–22,59 %) och du bestämmer själv din återbetalningstakt. Tjänsten är kostnadsfri och det görs bara en enda kreditupplysning hos UC. Vi låter olika banker och långivare se din ansökan och alla ger sitt bästa erbjudande för att få dig som kund. Inom 24 timmar har vi fått in alla bud. Sedan får du, tillsammans med en av våra personliga rådgivare, välja det bud som passar dig bäst. Pengarna betalas sedan ut till ditt konto inom ett par dagar.

Ansök och jämför idag

0 500 000 kr

1 159 kr

Säker jämförelse i samarbete med
Verisign Secured - UC

banker och långivare

Låna upp till 500 000 kr från 2,95% ränta

Du binder dig inte till något och det är helt gratis.

Frågor och svar


Vad är skillnaden mellan ett blancolån och ett privatlån?


Vad innebär ett lån utan säkerhet?


Vilken ränta och månadskostnad får jag?


Vad krävs för att ansöka om ett privatlån med Sambla?


Hur mycket kan jag låna?När betalas pengarna ut till mitt konto?


Görs det bara en kreditupplysning?


Hur kan det vara kostnadsfritt att jämföra med Sambla?


Vilka banker samarbetar Sambla med?


Bankerna vi jämför

I dagsläget samarbetar vi med 18 olika banker och långivare. Exakt vilka banker som du får erbjudande från beror på hur mycket du vill låna samt dina ekonomiska förutsättningar. Alla banker och långivare har nämligen olika målgrupper. De lånar ut upp till 500 000 kr.

Effektiv
 ränta från
3,01 %

Varför ska jag jämföra många banker?

Räntan du erbjuds kan variera mycket mellan olika banker. Det finns tyvärr inget facit som säger vilken bank som kommer att ge just dig bäst erbjudande. Räntan sätts nämligen individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och bankens upplevda risk.  Att jämföra många banker på egen hand när du ska låna pengar är tidskrävande och du kommer även att få många kreditupplysningar hos UC. Jämför du istället med Sambla görs bara en enda kreditupplysning samtidigt som du får erbjudanden från olika banker och långivare. Vi räknar sedan ut din exakta besparing. Allt för att du ska känna dig trygg och spara pengar.

banker och långivare

Låna upp till 500 000 kr

Effektiv ränta 3,01–22,59 %

Du binder dig inte till något och det är helt gratis.

step 1

Börja jämföra

Fyll i belopp, lånetid samt dina personuppgifter och klicka på ”nästa steg”. En enda kreditupplysning görs hos UC. Sedan kontaktar vi våra 18 utvalda banker och långivare, helt kostnadsfritt.

step 2

Bankernas bud

Bankerna och långivarna får dina uppgifter, önskat lånebelopp och lånetid. Bankerna kommer sedan ge sitt bästa erbjudande för att få dig som kund. Inom 24 h får vi deras bud.

step 4

Välja rätt

När alla bud inkommit går vi igenom dem tillsammans. Känner du att ett bud är extra intressant skickas det till din e-post (eller brevlåda). Om budet sedan inte känns bra är det helt okej att säga nej tack.

step 4

Pengarna på kontot

Känner du dig nöjd med budet signerar du lånehandlingen med BankID (eller bläckpenna). När banken eller långivaren mottagit din påskrivna lånehandling betalas pengarna ut inom ett par dagar.

Vad passar dig?

För att påbörja din jämförelse så kan du klicka nedan eller ringa oss. Du kan även fylla i ditt telefonummer så kontakar vi dig så  snart vi kan. Sambla har hjälpt över 150.000 kunder sedan starten 2014 och en kund sparar i genomsnitt 30 000 kr genom vår tjänst. Jämför bankerna!

Jag vill jämföra nu

Jag vill ringa direkt

...vill du att vi ringer dig?

Ring upp mig